Knihkupectví - antikvariát M.Bartunek

www.knihy-turnov.cz facebook

Vyhledávání

Nové knihy
Antikvariát

ANTIKVARIÁT-KNIHKUPECTVÍ ul.5.května 704, OTEVŔENO - Po.-Pá.---9.00-16.00. přestávka 12.00-13.00. tel:739006397.
[e-shop] Knihkupectví
hlavní obrázek
obrázek 0  

RECEPTURY TEPLÝCH POKRMŮ

Runštuk

Aktuální 7. přepracované vydání souboru "Receptury teplých pokrmů + CD" - Jaroslav Runštuk a kol., které téměř na 600 stranách představuje tradiční i moderní pokrmy především české kuchyně. Obsahuje rovněž přehled legislativních a hygienických předpisů. Nově bylo doplněno o kapitolu "NOVÉ RECEPTURY", které odrážejí aktuální moderní trendy naší gastronomie. Dále je do publikace zařazena informace o ALERGENECH, seznam alergenů a další povinnosti podnikatelů, jak o nich informovat zákazníky. K problematice alergenů je uvedeno i sdělení UI SZPI. Nově jsou uváděny i výtěžnosti u vybraných surovin při přípravě pokrmů s pomocí moderních technologických zařízení - konvektomatů. Publikace je opět doplněna CD ROMem, na kterém naleznete řadu potřebných a užitečných informací určených nejen zkušeným kuchařům, ale i žákům a studentům gastronomických oborů. V této verzi naleznete řadu novinek a rozšíření původních rubrik. Novinkou je software "GEKON LITE", což je webová aplikace, která v základní verzi umožňuje vyhledávání v recepturách pomocí široké škály filtrů, zařazování receptur do kategorií a vytváření množstevní kalkulace surovin. "GEKON LITE" je omezená licence pro uživatele publikace Receptury teplých pokrmů s použitím aktivačního klíče. Rubrika přílohy, hygiena je rozšířena o informace o ALERGENECH a o část MODERNÍ TECHNOLOGICKÁ ZAŘÍZENÍ. Rovněž rubrika rozbory mas byla rozšířena, a to o dělení jehněčího masa, drůbeže a králíka domácího. K rozšíření došlo i v rubrice receptury v moderní úpravě, kde naleznete již téměř sto fotografií pokrmů, které Vám mohou být inspirací. Již tradiční součástí CD ROMu je rubrika, která obsahuje překlady názvů pokrmů do angličtiny, němčiny, polštiny a ruštiny. Překlady je možno využít pro sestavování jídelních lístků v jazykových mutacích s možností exportu vybrané mutace do txt formátu. Vyhledávání je možno provádět podle kategorie pokrmů. Pro lepší orientaci obsahují exportované překlady i číslo receptury. Restauračním provozům tato novinka umožní tvorbu jídelních lístků pro zahraniční návštěvníky a studentům hotelových škol pak může být vhodnou pomůckou při výuce cizích jazyků. Věříme, že publikace Receptury teplých pokrmů i přiložený CD ROM bude Vašim pomocníkem a přispěje k hlavnímu cíly, kterým je spokojenost strávníka.

Běžná cena 580 Kč
Naše cena 522 Kč
není skladem
 
Stav nová kniha
Nakladatel *Univerzita Karlova v Praze
KNIŽNÍ ČTVRTEK podzim 2022
LILIPUTIN 359 Kč
Němec Jan přidat do košíku
NA DIVOKÉM VENKOVĚ 223 Kč
Grestenbergerová Eva přidat do košíku
PŘIJÍT ZA SVÍTÁNÍ 359 Kč
Cílek Václav přidat do košíku
ŠELMA 448 Kč
Šmehlík František přidat do košíku