Vyhledávání
Velká japonská kuchařka přináší originální recepty od předních japonských kuchařů. Seznámí nás s nejoblíbenějšími recepty této asijské kuchyně a naučí nás jejich přípravu krok za krokem. Kromě oblíbených sushi receptů přináší i řadu dalších specialit. Dozvíme se také, jak připravovat ryby, rýži, zeleninu - jaké používat kuchyňské náčiní a mnoho dalších důležitých rad a informací. K přípravě jídel jsou použity ingredience dostupné v naší obchodní síti, případně ve speciálních prodejnách s japonskými potravinami. Kuchařkou provází 4 nejvýznamnější japonští kuchaři působící v České republice. Knihu doporučuje Tomio Okamura.
Naše cena | 200 Kč |
Skladem | |
Počet stran | 0 |
Nakladatel | Fragment, 2013 |
LILIPUTIN | 359 Kč |
Němec Jan | |
NA DIVOKÉM VENKOVĚ | 223 Kč |
Grestenbergerová Eva | |
PŘIJÍT ZA SVÍTÁNÍ | 359 Kč |
Cílek Václav | |
ŠELMA | 448 Kč |
Šmehlík František |